06-19991154 info@medicalskinclinic.nl
Adres: Medicalskinclinic
Abe Lenstrahof 21
6833 LT Arnhem
Routebeschrijving
Menu

Huidtherapie

Bij huidtherapie behandelt de cosmetisch arts of de huidtherapeute verschillende (huid)aandoeningen. Het kan ook zo zijn dat u langskomt voor bepaalde (huid)aandoeningen die het gevoel van schaamte oproepen. De behandelingen die wij aanbieden in de categorie links, zorgen voor het voorkomen en verbeteren van de conditie van uw (huid)aandoening. Het team van Medical Skin Clinic zal uw probleem altijd uitvoerig bespreken en uw veiligheid waarborgen. Om deze reden wordt er ook altijd een (huid)analyse gemaakt van de aandoening of het probleem waarmee u ons bezoekt tijdens het gratis intake consult.

De cosmetisch arts en de huidtherapeute behandelen alle aandoeningen die in de categorie aandoeningen te vinden zijn. Daarbuiten behandelen we ook nog een aantal andere aandoeningen, waarvoor u contact kunt opnemen of een gratis afspraak voor een intake consult kunt maken. Verder wordt u voorzien van persoonlijk advies bij de behandeling. 

BIG geregistreerde specialisten
Onze arts en huidtherapeute bij Medical Skin Clinic vallen onder de BIG wet (Wet op de Beroepen in de Individuele gezondheidszorg). Deze wet bevordert en bewaakt de kwaliteit in de gezondheidszorg. 

https://www.bigregister.nl

Bezoek onze webshop