06-19991154 info@medicalskinclinic.nl
Adres: Medicalskinclinic
Abe Lenstrahof 21
6833 LT Arnhem
Routebeschrijving
2 foto's

Sonay Zainalabedin

In 2005 is dr. Zainalabedin afgestudeerd als arts aan het UMC in Utrecht. Vervolgens heeft zij hier ook haar specialisatie als huisarts afgerond. Bij patiënten met huidproblemen merkte dr. Zainalabedin dat de nazorg en continuïteit van huidproblemen ontbreekt. “Bij een van mijn patiënten met acne verschijnselen zag ik dat de medicatie goed werkte. Echter was er geen goede aansluiting op nazorg en beleef de patiënt rondlopen met restverschijnselen als littekens en grove poriën. Een ander voorbeeld is een patiënt die een botox behandeling onderging ter verwijdering van een rimpel. Vervolgens werd haar niet verteld hoe zij huidveroudering kon voorkomen.”

Het initiatief voor het opstarten van Medical Skin Clinic komt voort uit het probleem dat de behandeling en de nazorg bij de patiënt niet altijd even goed op elkaar aansluiten. Uit liefde voor het vak dermatologie besloot dr. Zainalabedin zich te verdiepen in het vak dermatologie en huidtherapie. In 2015 heeft zij de opleiding tot Cosmetisch Arts afgerond aan het AMC. Daarna heeft dr. Zainalabedin in 2015 de kliniek opgericht, waar zij medische en cosmetische behandelingen uitvoert. Dit doet zij samen met de huidtherapeute en schoonheidsspecialiste. De meeste behandelingen worden vervolgens door haar persoonlijk ondersteund middels een deskundig advies.

Buiten het uitoefenen van haar vak als huisarts en cosmetisch arts is dr. Zainalabedin ook erg betrokken bij het behouden van goede zorg. Ze is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetisch Geneeskunde en de Huisartsen Kliniek. Ook is dr. Zainalabedin betrokken bij het innovatiesysteem rondom het vak dermatologie en neemt zij jaarlijks deel aan nationale en internationale congressen binnen haar vakgebied. Dit houdt in dat dr. Zainalabedin samen met partners meewerkt aan het ontwikkelen en vormgeven van vak dermatologie.

Mogen wij aan u voorstellen: dr. Mahmoud Abkhezr, chirurg.
Mahmoud ondersteunt ons in de kliniek. U kunt bij hem terecht voor diverse chirurgische behandelingen van esthetische en cosmetische aard. Denk hierbij aan een ooglidcorrectie, lipofilling en liposuctie.

Dokter Abkhezr studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam en voltooide daarna de specialisatie opleiding tot chirurg. Tijdens zijn specialisatie ontwikkelde hij een enorme belangstelling voor esthetische operaties en behandelingen. Sinds 2005 heeft Abkhezr duizenden ingrepen uitgevoerd.
Naast zijn eigen kliniek werkt hij ook als esthetisch chirurg bij verschillende privéklinieken in Nederland en Duitsland. Om patiënten de hoogste kwaliteit te bieden bezoekt hij regelmatig esthetische congressen en trainingen over de hele wereld.

Vertrouwen van de patiënt in de arts is voor Abkhezr één van de belangrijkste punten bij esthetische ingrepen. Voorafgaand aan een behandeling vindt altijd een vertrouwelijk en persoonlijk gesprek plaats waarin hij de tijd neemt om in te gaan op alle vragen en wensen. Zijn filosofie is om met kleine esthetische veranderingen een groots effect te bereiken.

Renate is na de opleiding schoonheidsspecialiste door gaan studeren voor huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht, om haar kennis te verbreden op het medische vlak.
"Ik vind het belangrijk dat de kwaliteit van behandelingen hoog is. De patiënt staat op nummer één en per patiënt wordt zorgvuldig gekeken naar het beste behandelplan, elke huid is anders en reageert verschillend op een therapie. Dit maakt mijn werk uitdagend en interessant."
Als huidtherapeut is Renate aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Bezoek onze webshop