06-19991154 info@medicalskinclinic.nl
Adres: Medicalskinclinic
Abe Lenstrahof 21
6833 LT Arnhem
Routebeschrijving
Menu

Over Medical Skin Clinic

Bij Medical Skin Clinic streven we naar een integrale multidisciplinaire aanpak voor de behandelingen van diverse huidproblematieken. Niet alleen het behandelen van een zieke en beschadigde huid staat voorop, maar ook het behandelen en het verfraaien van een gezonde huid zien wij als onze missie. Zo begint u elke dag goed met een stralende huid.

Door verschillende disciplines als huisarts, cosmetisch arts, huidtherapeute en schoonheidsspecialiste te combineren zijn wij in staat om u de complete zorg te bieden. De zorg voor uw huid en uitstraling staat bij ons op de eerste plek en deze behandelen wij met precisie en deskundigheid.

Om te beginnen starten we met een gratis intake consult. Tijdens het consult maken we een analyse van uw huid. We kijken hierbij niet alleen naar de kwaliteit en afwijkingen van de huid, maar ook naar alle andere elementen die invloed hebben op uw uitstraling.
Daarop volgend stellen wij voor u een persoonlijk behandelplan samen om het gewenste resultaat te bereiken. Deze wordt op basis van uw wensen samengesteld.

Stap 1: Intake gesprek
Bij Medical Skin Clinic vinden we het belangrijk dat u de zorg en aandacht krijgt die u verdient. Om deze reden beginnen we onze aanpak met een gratis intake consult. We bespreken op dat moment de vraag waar u mee zit.
Tijdens het consult wordt er ook een uitgebreide anamnese van uw medische en/of cosmetische voorgeschiedenis opgesteld. Hierbij is het van belang dat alle medicatie die u gebruikt, operaties die u heeft ondergaan en allergieën die u heeft, worden besproken. Dit doen we om uw eigen veiligheid in combinatie met onze behandelingen te waarborgen.
Aan de hand van de vragen die u ons stelt maakt de arts samen met de huidtherapeute een analyse. Het eerste intake gesprek voor de analyse en het opstellen van het behandelplan duurt ongeveer 30 minuten.
Stap 2: (Huid)analyse
Op basis van uw hulpvraag wordt uw gelaat of een andere behandellocatie uitgebreid onderzocht. In het geval van een huidanalyse wordt uw huid onder andere geanalyseerd op basis van uw huidtype, uw persoonlijke huidproblemen  en de verandering van uw huid en uw uiterlijk ten gevolge van het verouderingsproces.
Wanneer uw vraag niet direct in verbinding staat met het verbeteren of verzorgen van de huid is er niet meteen een huidanalyse nodig. Voor andere lichamelijke problematiek bekijken we wat de beste en veiligste oplossing is. In sommige gevallen is het zo dat er niet altijd een geheel behandelplan hoeft te worden opgesteld.
Stap 3: Behandelplan
Alle bovengenoemde onderzoekselementen uit de (huid)analyse worden vervolgens omgezet in een persoonlijk behandelplan. In het behandelplan wordt ook de behandeltijd opgenomen, waarin staat welke behandeling wanneer wordt aangeboden. In het behandelplan worden verder ook de verwachte resultaten vermeld. De behandelingen worden altijd afgestemd op de persoonlijke wensen van de patiënt.
Stap 4: Schriftelijke offerte
Aan de hand van het behandelplan wordt er een schriftelijke offerte gemaakt met daarin alle kosten voor de behandelduur. Uiteraard zijn alle stappen die tot nu gemaakt zijn kosteloos, en zit er geen enkele verplichting aan vast.
Stap 5: Afstemmen van behandelingen
Na de uitgebreide gratis analyse kunt u beslissen of u de gehele behandeling wilt volgen. Er kan ook gekozen worden voor het opvolgen van een deel van het behandelplan. Dit is geheel naar eigen wens.
Stap 6: Controles
Na het starten van de behandelingen biedt Medical Skin Clinic kosteloze controles. De frequentie van de controles is afhankelijk van de soort behandeling die u volgt. De controles worden geheel opgevolgd volgens uw persoonlijke behandelplan

Bezoek onze webshop