06-19991154 info@medicalskinclinic.nl
Adres: Medicalskinclinic
Abe Lenstrahof 21
6833 LT Arnhem
Routebeschrijving
Menu

PlexR Soft Surgery

Wat is de PlexR Soft Surgery?
De PlexR Soft Surgery behoort tot de nieuwste generatie huidbehandelingen. Dit innovatieve apparaat is voorzien van de allernieuwste technologie en werkt op basis van plasma (geïoniseerde gasmoleculen). Dit proces ‘verdampt’ de bovenste huidlaag en heeft een krimpend effect op de huid. Een veilige, laagdrempelige en effectieve manier om overtollige huid en huidveroudering aan te pakken. Resultaat: een strakkere en jongere huid, zónder snijden, bloed of hechtingen.
Klachten en behandelingen
De meest bekende behandeling met het PlexR apparaat is een ooglidcorrectie zonder snijden. Maar PlexR Soft Surgery kan bijvoorbeeld ook moedervlekken, wratjes, pigmentvlekken, littekens en ouderdomsvlekken verwijderen. Hieronder staan alle klachten waar de PlexR behandeling een uitkomst voor biedt.
Bovenoogleden
Een PlexR ooglidcorrectie kan in vele gevallen klachten als hangende oogleden effectief aanpakken. Het is daarmee een veilig alternatief voor de chirurgische ooglidcorrectie.
Huidverstrakking
Stoort u zich aan rimpels en/of lijntjes in uw gezicht of hals? Denk hierbij aan de fronsrimpel, kraaienpootjes en de zogenaamde ‘hamsterwangen’. Het PlexR apparaat biedt een alternatief voor fillers en laat zich makkelijk combineren met Injectables voor een optimaal resultaat.
Minilift of wenkbrauwlift
Door het krimpeffect van de huid na een PlexR behandeling is deze behandeling ook zeer geschikt om een mini facelift of een wenkbrauwlift mee te doen.
Wratjes
De PlexR verwijdert zonder snijden en hechtingen wratten als een fibroom, steelwratjes en ouderdomswratjes.
Moedervlekken
Indien uw arts heeft vastgesteld dat uw moedervlek goedaardig is, biedt de PlexR een zeer geschikt alternatief voor het chirurgisch verwijderen van een moedervlek.  

Daarnaast kan PlexR worden ingezet om:
Ouderdomsvlekken en ouderdomswratten te verwijderen
Pigmentvlekken te verwijderen
Bultjes en vetbultjes te verwijderen
Hypertrofische littekens en keloïds te verwijderen
Acne littekens te verwijderen
Actieve acne en puistjes te behandelen
Littekens te verwijderen
Xanthelasme (gele bultjes rondom ogen) te verwijderen
Onze cosmetisch arts bepaalt tijdens een vrijblijvende intake of de behandeling met de PlexR voor uw klacht de meest effectieve oplossing is voor het probleem.

De PlexR behandeling
Voor de behandeling wordt de huid gereinigd en wordt een verdovende crème aangebracht. De PlexR behandeling is niet volledig pijnloos, maar de behandeling is zeker draaglijk. Afhankelijk van de huid, omvang en aard van de klacht duurt een behandeling tussen de 10 en 30 minuten. Na de behandeling mag u direct weer naar huis. U krijgt speciale PlexR crème mee. Deze crème camoufleert, droogt de korstjes uit en er zit een goede zonbescherming in zonder chemische filters. De huid kan nog wat dik en rood worden na de behandeling. Dit trekt binnen enkele dagen weg. De kleine korstjes die dan nog zichtbaar kunnen zijn verdwijnen vaak na 5 tot 7 dagen.

Het resultaat
De belangrijkste voordelen van PlexR Soft Surgery:

Geen injecties of snijwerk
Nauwelijks kans op complicaties
Betaalbaar
Geen littekens 
Chirurgisch resultaat
Geschikt voor alle huidtypen en leeftijdsgroepen
Korte hersteltijd

Bij ons bent u altijd van harte welkom voor een persoonlijk adviesgesprek. Dit gesprek is altijd geheel kosteloos. Valt de keuze op onze PlexR behandeling? Dan maken we een afspraak voor de behandeling.

Bezoek onze webshop